22 November 2012

Igår regnade det. Nu regnar det lite. Detta är ju löjligt! Det är fan 1 månad och två dagar kvar till julafton. Det ska inte vara såhär. Inte i norraste Jämtland. Om typ 2 dagar ska jag börja julpynta, men hur kul är det när det inte finns snö ute?! :O
Det var helt annorlunda att julpynta och få julstämning i USA när man liksom hade levt med sol och värme lääänge och redan visste att så skulle det ju vara.
Men här i Sverige SKA det vara snö ute när det närmar sig jul.

Menmen... Egentligen så skulle ja ha passat på å tvätta fönster idag, men tji fick jag för jag somnade i soffan. xD Men är det bra väder imorgon så blir det tvättning då och storstädning. Orkar jag så blir det julpyntning på kvällen sen, annars får det vänta tills lördag. :)

Puss och kram och nyp i stjärten på er. :P

21 November 2012

 
Finns nog ingeting som älskar mer än att vara i närheten av barn. Dom kan få en att må så hjärligt bra. Speciellt så älskar jag att vara omkring mina brorsöner, Theo och Kimmie, och min fina väns dotter Tove. Ingenting klår lyckan i ögonen på Theo när han få ser mig. Ingenting klår kärleken jag känner när Kimmie inte vill att jag ska gå hem.
Mitt faster-hjärta växer mer och mer för var gång jag ser dom pojkarna.

Igår hade jag en fin stund med min fina vän Rebecca och hennes 19 månader gamla dotter Tove. Jag byggde massa lego och busade med henne. Hon har också börjat kalla mig för iina. Sötfisen sprang runt och ropade "iina! iina!". xD Gulligare tös få man leta efter. :P

Jag och Tove sitter och leker med nån musikleksak. :)
 
Tovetuff visar stolt upp sitt legotorn! :)
 
Världens finaste Kimmie! <3
 
Världens finaste Theo! <3

15 November 2012

Det är sjukt egentligen hur långt in i tankar man kan sjunka med musik i öronen.

Alltid på kvällarna sjunker jag in i min tankebubbla.Det är inte alltid en bra sak. För mycket tankar för mig betyder noll sömn. Dom senaste månaderna har varit lite kaos. Matlusten har jag dock fått tillbaka. Energin fattas fortfarande. Liksom, hur kul är det att laga mat till sig själv varje dag? Men sömnen är fortfarande "fucked up". Som tur är har det bara varit riktigt dåligt en enda gång. Då sov jag ca. 3 timmar sammanlagt på ca. 2 dagar. Det var förjävligt om jag får jag säga det själv.

Skulle verkligen behöva någonting att sysselsätta mig med om dagarna. Jag klättar ju på väggarna här hemma!
Jag vet att det börjar bli tjatigt allt detta klagande. Men samtidigt som jag måste få ventilera mig på ett eller annat sett, så vill jag inte tynga någon annan. Frågar någon om jag mår bra, så självklart svarar jag "ja". :/
Kanske lite utav en ful ovana det där. Men det finns ju folk som har det värre!

14 November 2012

Det har inte hänt på jättelänge och när den väl va här tog jag vara av varenda liten sekund. Lyckoruset! Det var säkert bara en sockerkick, men det va en sån härlig känsla.

Som ni kanske förstått av mina inlägg så har jag inte mått 1005 bra dom senaste två månaderna. Panikattaker och sånt skit. Då kan ni förstå hur mycket detta lyckorus betydde. Jag behövde få lite happiness i mitt liv. :)

11 November 2012

Jag behöver en redig spark i rumpan.
Jag är seriös. Jag måste få någonting gjort snart. Söka jobb, försöka ta mig härifrån, få igång träningen. Jag sitter ju bara och klagar när det enbart är jag som kan få slut på det hela. Me, me, me. Jag vet det där lät grymt egoistiskt. Men allt hänger ju på mig. Ingen kan ju fixa detta åt mig.

Det är bara att försöka få tumma ur röva och få saker gjorda! Det kommer bli mitt nyårslöfte: Att få tummen ur röven!

10 November 2012

I flera dagar har jag planerat ett inlägg om vad jag gjorde för ett år sedan vid denna tidpunkt. Jag firade min 21-årsdag med middag på Nordstroems, handlade sprit på JJ's för första gången och festade gärnet i skottskrutiga pyjamasbyxor. Ingen födelsedag, ever, klår födelsedagen jag fick i USA. Det var många som uppvaktade mig och den var bara allmänt bäst.

Men idag när Theo kom fram till mig och gav mig en superfin teckning som han gjort helt själv och gav mig världens goaste kram, då smällte mitt lilla faster-hjärta. Fick självklart en massa pussar och kramar och fina leenden utav min fina Kimmie också. :) Faster älskar sina prinsar mest i hela världen. <3

Så, overall, min dag var inte så dålig.
Jag började visserligen dagen med att diska. xD Men sedan gjorde jag en tårta(som jag inte tog bild på. :O). Sedan kom en massa folk och det blev surr och kramar och allmänt glada miner. :) När alla gått hem åkte jag bort med mor och far till Jennys Diner och åt hämtmat. xD Typisk Carolina-födelsemat. ;P

Jag följde med mor och far hem till dom igen och där tittade vi först på The Stig-Helmer Story och sen SOS En segelsällskapsresa. Mysigt värre. Det är inte ofta jag har sånna stunder längre med tanke på att jag bor själv. Så jag tar vara på dom små mysiga stunder jag får. :)

Kom hem ganska sent, men fick för mig att titta på filmen New Years Eve, Så jag avslutar dagen med lite tårar. xD
Perfect, huh?! :D xD

Puss och kram och nyp i stjärten alla glada själar. :) <3

7 November 2012

Jag vet att jag är väldigt långsam.
Jag vet att jag helst drar mig tillbaka.
Jag vet att jag ofta är väldigt kryptisk.
Men om du är så bra som du verkar, så snälla..
Stanna kvar och vänta på mig.

6 November 2012

2 ggr har det redan kommit en massa snö som senare smällt bort.
Det är nu 4 dagar kvar till min födelsedag. Snö har det alltid funnits på min födelsedag(förutom när jag fyllde 18.((och såklart förra året när min födelsedag firades i Kalifornien. )). Jag tänkte tidigare idag att nu måste snön komma, det börjar bli lite ont om tid. Och vad tror ni händer? DET SNÖAR! :D Nu håller jag tummar och tår att den iaf ska stanna till efter helgen. :P

Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå lite snabbare. Jag ska jobba lite ikväll. Ställa upp på mitt gamla jobb och sälja popcorn till bion. Som betalt får jag se bion gratis. Det ser jag verkligen fram emot, har velar sett filmen enda sen den kom ut.
Snow white and the Huntsman.

(Shiet, som vi säger här uppe: Det är snöflingor stora som lovikkavantar som dalar ner! :D)

2 November 2012

01:51.
Det är inte riktigt en vecka kvar. Om några minuter är det exakt en vecka kvar till min födelsedag. Jag vet inte varför, men jag längtar. Ingen födelsedag kommer någonsin klå hur jag blev firad förra året, i USA.
One of my best days so far.

Blev bjuden på middag, tog en sväng till JJ's bara för att jag hade äntligen hade åldern inne för att få köpa alkohol. xD Partade med dom allra bästa.. i pyjamasbyxor! Crazy, i tell you! Fick massa tårta och tillochmed några presenter. :P Det var verkligen en underbar dag. Några dagar senare Lunchade jag med tre av mina amerikanska vänner på JSB. En restaurang på Campus. Fina Elie hade med sig en tårta till mig också. Så himla fin tjej! :) Fick lite presenter av dom också, synd bara att det grymt fina armbandet som jag fick utav Brittany gick sönder straxt innnan jag lämnade SB för ca. 6 månader sen. :(

längtar tillbaka som tusan vissa dagar. Jag är grymt glad för alla vänner jag har här, det är jag verkligen. Men jag är en sån människa som vill ha full rulle. Action. I USA hände det saker hela tiden. Visst, vissa dagar njöt man av ensamheten. Men det var endå skönt när det blev liv i luckan igen. :) Att det alltid sprang folk in och ut, att jag var ute och hajkade typ 2 dagar i veckan, kunna ta bussen till stan, ta det lugnt på Starbucks.

Den här hela bybo-grejjen är inget för mig. Ibland gillar jag det här uppe. På vintern, tex. Kanske inte när det är -30. Men jag är ju en människa som älskar skotern. Men nej, jag vill inte bosätta mig här föralltid. Småbynstjaffset går mig på nerverna...

RSS 2.0