27 Februari 2012

Idag är en såndär dålig dag som man ibland har. En dag då, egentligen ingenting går fel, utan den är bara allmänt piss. Jag hade en stund nu på kvällen då jag faktiskt var på bra humör. Men sen sjönk det igen.

Imorse på fotolektionen så var jag helt borta. Satt i min egna lilla bubbla. Endå lyckades jag med en uppgiften som vi fick idag. På ritlektionen skulle vi egentligen sitta ute och rita idag. Men vädret blev dåligt. Så vi fick sitta och rita vad vi ville och det tackar jag för. Min hjärna hade verkligen inte klarat av det annars.

Jag har sovit dåligt dom senaste dagarna, men jag hoppas att det vänder snart. Det som får mig att verkligen slappna av, främst min hjärna, är hajkningen. Så otroligt fridfullt och rogivande. Kommer verkligen sakna alla dessa möjligheter under sommaren. Håller tummar och tår för att jag kommer tillbaka igen innan årsskiftet. :)

25 Februari 2012

Los Angeles!

Vy över hela LA från museumet "The Getty centre". :)
Det första museumet vi var på. Det var enbart photoshopmanipulerade bilder här. Pluss några 3D bilder, som var ganska koola. :)


På baksidan av det första museumet fanns en grymt fin park. Där satt jag och Sofie och hade våran lunch. :)
Vet inte vad det är för speciellt hus det där. Men jag tyckte att det liknade skolan i Döda poeters sällskap. :P


The Getty centre-museumet.

Det andra och sista museumet vi var på var det absolut finaste och häftigaste. När man lämnat parkeringen så var man tvungen att ta ett tåg, ca. 8 minuter, upp på ett berg till museumet. :)


22 Februari 2012

HejHej igen! :D Det går några dagar mellan mina uppdateringar. Men det får ni tåla. :)
Sist jag skrev var i fredags efter våran tur upp till Rattlesnake. Dagen efter, i lördags blev det en tur till. :D Fast vi åkte till Seven Falls igen.
Vi hade nästan planerat det, men han som skulle höra av sig gjorde aldrig det. Men när jag var inne hos Anna så kommer Ashley förbi och bara "Är ni redo? :D" Vi bah: Öööh... Ja, jo, visst. Vänta lite bara. xD
Så det blev att byta om fort, fort, fort och sen sticka iväg. Det var det vanliga gänget som följde med, plus några fler amerikanare.
Att hajka är så himla rogivande. Och jag är så stolt över mig själv. Sist jag hajkade i Seven falls så hade jag svårt med att klättra och litade inte så himla mycket på mig själv. Men tack vare Vinny's och Nick's peptalk så klarade jag det. Denna gång klarade jag det nästan felfritt. :D Så himla lycklig! Jag tror att Vinny hjälpte mig en gång bara. Så nästa gång kommer det gå ännu bättre. <3
På fredag åker jag till LA på klassresa. Vi ska besöka 2 eller 3 olika fotomuseum. Det ska bli riktigt intressant. ^^
På lördag har jag planerat in att jag vill Hajka igen. :D Ni anar inte hur häftigt det är att klättra uppe i bergen och med dom skönaste människorna! :D
Nej, nu ska jag fortsätta slappa lite. Ska iväg på dagens första och enda lektion om en timme. :)

17 Februari 2012

Återigen så valde vi att ta en hikingtur. Denna gång var det bara jag och Anna som åkte och träffade gänget som vi hikade med förra gången. :) Det var jätte trevligt och jag tror att jag kan ha hittat en ny hobby. Att hika är grymt roligt. Det är ganska jobbigt ibland, men det får en att tänka på annat och rensa hjärnan lite. Och att man har underbara vänner med sig är ett stort pluss. :)

Efter att vi hikat så bestämde vi oss för att ta ett dopp i våran pool. Meeeen Anthony och Vinny tyckte att det var för kallt, så vi åkte hem till honom istället. Han hade en uppvärmd pool och en jacuzzi. Så kvällen slutade med ett dopp och en skön kväll med biljard. :)

15 Februari 2012

Min fredag var så himla underbart rolig att jag ska göra samma sak igen om 2 dagar. :) Det är synd att jag bara har ca. 3 månader kvar i detta paradis när jag hela tiden hittar nya underbara vänner.

Jag vill verkligen inte lämna Santa Barbara. Jag har många oskrivna sidor kvar. But someday I will come back. Om det inte blir i november detta år så blir väldigt snart. <3

Det låter kanske kallt, men jag vill verkligen inte tillbaka till Sverige. Jag saknar inte Sverige ett dugg. Det är här i Santa Barbara som jag hör hemma. Detta är mitt hem. Det är här som jag vill spendera mitt liv.

Det är helt sjukt vad glad jag har varit dom senaste dagarna. Hade världen mysigaste helg med Slumber party blandat med hiking och en trevlig lördagkväll med ett gäng nya människor som vi träffade vid Seven falls. :)


10 Februari 2012

Vid 12-tiden idag följde jag med Anna och Liwi till Seven Falls. :)Liwi och Anna precis i början på våran helvetes/underbara hiking/rock climbing dag i Seven Falls.

Många ödlor träffade vi på undertiden vi hike:ade.


Anna stannade upp och posade lite fint. :P


The queen of the hill!
Japp, jag var ju också med. :P


Ett par trevliga amerikanare träffade vi på också. :) I bild ser ni Vinnie, Anthony, Nate, Maria, Anna och Liwi. :) Vi träffade 2 till också, men dom fick jag inte med på samma bild. Dom hette Ashley och Nick. Grymt trevliga. ^^Nate on top of the hill! :)


Från höger: Anna, Liwi, Nick och Ashley.


Jag tog inte såå himla mycket bilder som jag egentligen ville. Men det var tack vare att jag var upptagen med annat. Typ som att ta mig upp på smala stigar och klättra på stenar. :P
Men min dag har verkligen varit helt sjukt underbar. Och att jag också fick 6 nya amerikanska vänner var superkul. Vi ska träffas igen imorgon. :)

9 Februari 2012Eftersom jag så himla mycket på Campus, så får ni tåla att det blir mycket bilder därifrån också. :)

7 Februari 2012


Tess och Maja. :)


Min amerikanska vän Sarah. :)


Gick ner till stranden med Nina och Yvonne i fredags och hade lite mys. :)


Jag och Michaela hann poserade framför ett gigantiskt träd också under helgen. :)


Camus idag. Regnigt, blött och tråkigt.

 

6 Februari 2012

Det har gått en vecka sen jag bloggade sist och jag måste säga att jag inte haft tid till att blogga någonting.

Gick i skolan mån-torsdag förra veckan och i fredags hade jag en slappardag. Var in till stan med Lisa och Michaela och hade allmänt mys i finvädret. I lördags hade vi en överaskningsfest för våra nya rumskompis som precis fyllt 21 år. Dock var jag tvungen att gå typ 10 minuter efter festen börjar. Jag hade biljetter till en dansföreställning som hette Kenisis. Det var Ballet och Moderndans. Eftersom jag går en Jazzdans kurs så var detta obligatoriskt för oss elever. Nu när vi sett föreställningen så ska vi skriva en uppsats på 2-4 sidor om dansen. Våran lärare var koreograför(? Min svenska suger för tillfället, känner jag. xD) för en av danserna, så jag antar att det var lite därför som vi var tvunga att gå och se den också. :P

Det var.. intressant. Ingenting för mig. Det bästa var slutet. xD
Jag missade festen helt, för den var typ slut när jag kom tillbaka hem till lägenheten. Menmen, jag bor i Santa Barbara. Det är alltid fest någonstans om man känner för att festa. ;P

Igår, söndag, så hade jag städ- och pluggdag. Eftersom vi har ett sånt underbart städschema nu som finaste findus har gjort så håller vi exakt koll på vem som ska göra vad vilken vecka. Så igår var badrummet mitt område. Det är nu skinande rent. :D Jag gjorde tre bilder till Digital Imaging också igår, dom ska dock inte vara klar fören på torsdag. Men det är skönt att få det gjort. :)
Jag kom på ca. 6 timmar innan deadline att jag hade 3 quizzes att göra. Meeeen, eftersom jag är sånt proffs så hann jag med alla tre quizzen med 100/100/90 poäng. Stolt tjej! :D

Jag beställde också fotogrejerna igår som jag egentligen skulle haft idag. Så nu är jag en ruinerad student med 4 pluggmånader kvar. Meeen, jag klarar allt. Eller? :/
Så en assignment missade jag faktiskt tackvare att jag inte beställt grejerna innan, men läraren vet om det. Så det är lungt. Förhoppningsvis får jag sakerna på posten till veckan så jag gör uppgiften då istället. ^__^

Jag har egentligen lektion just nu, men eftersom jag är klar så surfar jag lite på internet. :) Jag slutar om en timme och då ska jag springa hem och äta innan jag ska tillbaka till skolan för att ha min ritlektion.
Eftersom att jag är världens bästa vän också så ska jag nog följa med fina Liwi till den nyöppnade Starbucks ikväll vid 8-tiden när hon slutat. :)

Ska försöka ta mig tid till att ladda upp lite bilder någon dag också. :)
Ha det gött. :D <3

RSS 2.0