23 Maj 2012 ByeBye California <3

23 Maj 2012. Dagen jag fruktat väldigt länge har kommit. Idag lämnar jag mitt paradis för den här gången. Om ca. 1½ timme beger jag mig till flygplatsen och om 3½ timme går flyget.

Det känns väldigt tufft det här. Vi har haft gråtkalas i flera dagar för alla fina människor som lämnat oss, idag är det min tur att lämna. Dock är jag glad att jag slipper se fler lämna än vad jag redan har gjort. Det är fan tufft detta, asså!

Under detta år så har jag fått så sjukt många otroligt fina vänner. (Jag tänker inte nämna några namn, They are so many and I don't wanna forget anyone. Men ni vet vilka ni är. <3) Den här bloggen tänker jag spara i all evighet som ett fint minne från mitt år i USA. Mitt underbara år i Kaliforniens värld.

Tack för den här gången, men jag kommer tillbaka. Det lovar jag. <3

21 Maj 2012

Ååh! Jag har så mycket att berätta om. Det har hänt massor dom senaste dagarna. Både tråkiga och roliga. (Bilder kommer i ett annat inlägg.)

I lördags var det äntligen dax för IBS diplom lunch. Vi gick dit klockan 12 och fick lite mat, vårat diplom sen fick vi gå hem. xD Det var väldigt... spännande. Det roligaste av allt var att heeeeela gänget var samlat och vi fick en sån fin gruppbild. (Vårat gäng är nästan halva IBS-aug-2011 gruppen. xD) Kommer verkligen sakna mina pluppisar/weedgäng/kramkompisar. <3<3
På kvällen vart det partyparty! Våran finaste Jacob fyller 21 på imorgon, och eftersom han kanske ska bort imorgon så firade vi honom i lördags istället. :)

I söndags (bakiiiisdag) hade vi våffellunch! :D Findus och Amalia hade fixat en fin heldag som alla i vårat fina gång medverkade i. :) Först satt vi och åt våfflor och frukt som galningar. Efter lunchen hade findus och Amalia fixat fina lappar formade till hjärtan. På varje lapp hade dom skrivit våra namn(ett namn på varje lapp). Lapparna gick runt i en ring, så vi fick alla skriva en fin liten hälsning till alla i gänget. Sedan fick vi tillbaka lappen med vårt eget namn på så fick vi läsa alla fina ord. :) 
Vi avslutade med vattenkrig. :D En fin sista dag med gänget, helt enkelt. :) <3

Idag har jag gråtit lite på morgonen. Först pratade jag med mina föräldrar för sista gången på Skype, sedan fickjag gå över och säga hej då till min finaste Liwi. <3 Det var verkligen jättetråkigt. Men jag har lovat att jag ska komma ner och hälsa på. :) <3

Just nu väntar jag på Yvonne. Vi ska upp till Mesa. Jag ska posta ett paket med lite grejer som jag inte fick med i mina resväskor. Vi tänkte också ta en liten sista fika uppe på Mesa. ^^
Ikväll blir det tacos middag med Findus och Sofie.

Det känns helt sjukt att jag bara har idag och imorgon här i min fina stad. Mitt älskade Santa Barbara.
Men jag ska ta en dag i taget. Flytta in i min lägenhet och sen se vad som händer. :)

Tack och hej! Nästa blogginlägg kommer skrivas från Sverige. :)

14 Maj 2012

Idag fick jag äran att följa med Liwi och hennes fina föräldrar till den danska staden Solvang. :) Det vart en hel del kika i affärer. Hittade några svenska grejjer också, typ som Kalles Kaviar och Daim. :DFinaste Santa Barbara! <3Vrålåket som Liwis föräldrar har hyrt för alla sina utflykter dom kommer göra här i USA. Me like! :D


Liwi äter Fudge. :)Fick för mig att prova ett par fina hattar. :P

<3

7 Maj 2012

17 dagar kvar innan jag landar i Sverige igen.
Känns sådär, men helt ärligt så ska det bli skönt att få träffa familjen igen. Hade dock önskat att få veta när jag får komma tillbaka hit. Menmen, det får framtiden utvisa. Tänker inte skynda på någonting. :)

Imorse började jag min fotolektion klockan 8. 8:20 fick jag reda på att lektionen enbart skulle gå till att skriva ut de sista bilderna till Portfolion. Vill ni veta en sak? Jag satt och kämpade med att få klar portfolion i fredags, så jag fick sluta 8:20! :DD

Så fort jag kom hem ringde jag mina föräldrar på Skype. Det blev ett roligt samtal på ca. 3 timmar. :D Saknar dom lite faktiskt. :)
Nu sitter jag här och har faktiskt ingenting att göra fören om ca. en timme. Min drawinglektion börjar klockan två. Efter den lektionen ska jag upp till Mesa och posta brev till Sweden! ^__^

Tömde min kamera igår så jag laddar upp lite bilder från den senaste veckan så har ni någonting att titta på. :)
<3
Ha det gått alla glada filurer där ute i världen. :)


6 April var jag och Anna iväg och Hajkade, som vanligt. :P

Liwi fyllde 20! :D


College Choir var med och sjöng på invigningen av The Garvin Theatre.


Jag, Anna och Sofie flummade på Campus. :D


President's Honor Roll ägde rum den 4 Maj 2012.

(Rektorn på SBCC.)


(dom fem vitklädda tjejerna är mina tjejer. :D)

Jag, Liwi och Sofie hade picknik på campus. :)Denna Ferrarin såg jag igår på stan!! : DD

5 Maj 2012

Älskar mina fina föräldrar, mina fina farföräldrar och min fina bror m. familj. I tidig examenspresent så fick jag en fin liten peng för att kunna köpa det mest amerikanska man kan hitta. Nämnligen......CAP AND GOWN! :D På svenska.. Typ, traditionell amerikansk studentklädsel. :P Så himla lycklig jag var när jag stod inne på bookstore igår, 4 Maj, och provade storlekar. :D

Idag var väl tanken att jag skulle iväg med min amerikanska vän och haijka, men han hörde aldrig av sig. Så istället blev det en tur till Starbucks med Findus och Johanna.
Medans jag satt där skrev jag ett fint litet brev till mina farföräldrar eftersom farfar precis fyllt år farmor fyller år innan jag kommer till Sverige. Dock när jag skulle posta det så var postoffice bara bemannad fram till klockan 2(halv tre var jag där.) och maskinen tog inte emot internationell post. Så på måndag flyger dom nog iväg till sverige.

Jag är nu inne på slutspurten på skolan. Soma competition(en fototävling) är inlämnad och klar, portfolion är klar, final i drawing är nästan klar. Nu har jag bara final i Digital Imaging, slutprov i foto den 14.de, slutprov i Piano den 17.de. Sen har jag inge mer.
Det är bara till att packa väskan snart så att man är klar när flyget går.

1 Maj 2012

Jag vet att dessa bilder kommer lite sent, men i lördags följde jag med till Loon Beach Park. Det ligger en bit utanför Summerland.
Det var jag, Anna, Findus och Sofie som åkte. Anna ville surfa och vi ville sola. Så pickniken och surfingbrädan följde med. :D
RSS 2.0