31 Augusti 2013

Tänkte slänga in ett inlägg fast jag egentligen inte har tid.
Jag är grymt trött och kommer nog vara ännu tröttare imorgon. Igår blev det en tur till Ö-vik med en liten avstickare. Till en början så skulle det bara vara jag och mor och far. Pappa skulle lämna in bilen på Mazda i Örnsköldsvik, därför följde jag efter med min bil, så jag kunde skjutsa hem dom. :) Älskar ju att köra bil så det var verkligen jättekul. Plus att jag fick komma ifrån Hoting för en dag. Också mycket värt. :)

Men nu, nu ska jag tillbaka till jobbet för ytterligare 5 timmar. :)
Ha de gött!

26 Augusti 2013

Det har faktiskt hänt en hel del sen jag bloggade sist.
Den största händelsen är väl att jag börjat studera.. Igen. ;P Undersköterska blev det denna gång. I sommar har jag trivts väldigt bra på äldreboendet som jag arbetat på, eller fortfarande arbetar på, ska jag väl säga.

Utbildningen är på heltid, men jag kommer fortfarande jobba så mycket jag bara kan. Det kan bli tufft vissa perioder, men jag kommer kämpa och göra mitt yttersta. :)

Så blir det ännu tystare på bloggen nu så vet ni varför. Jag har helt enkelt inte tid. ;P

16 Augusti 2013

16 dagar in på Augusti och inte en enda har kikat in på bloggen. xD Antingen så r ingen intresserad, eller så har ni nå spårmaskin på mig så ni ser att jag heller inte bloggat sen 25 Juli. ;P
Ni är kanske smartare än jag trott. ;)
 
Aja, mina dagliga problem fortsätter att förfölja mig, så dom kommer jag inte prata om. Chockerande, va? ;)

Nej, min tanke var nog bara å titta in och visa att jag fortfarande lever. Går av mitt schema på söndag och på måndag börjar min undersköterskeutbildning. Ska bli otroligt spännande. :)

Såå... See you guys later. :)

RSS 2.0