23 Mars 2012

Här kommer videoklippet som jag snackade om i mitt senaste inlägg. :)23 Mars 2012

Idag är det exakt två månader kvar tills jag sitter på flyget till Sverige igen. Jag har verkligen igen lust. Jag längtar tills jag får träffa alla igen. Krama om alla fina personer. Men Sverige lockar mig egentligen inte så himla mycket. Vissa svenska saker saknar jag, men det är ju bara för att jag är uppväxt med det. Men jag är väldigt säker på att Santa Barbara är staden där jag ska bosätta mig. Det är här jag hör hemma.

Mina planer är nu att bli medlem på en au pair-sida. Jag har hittat en svensk familj här i SB som söker nanny. Så min plan är att få kontakt med dom och förhoppningsvis hinna träffa dom innan jag drar till Sverige under sommaren. Det kan ge mig en större chans att bli vald. :)
Om jag inte kommer tillbaka till USA i år, så flyttar jag nog ner till Göteborg. Det enda jag vet för tillfället är att mitt liv kommer sättas på paus under sommaren. Jag får se vad som händer. Jag vet vad jag vill och jag vet vart jag hör hemma. Det är huvudsaken, jag får utgå från det. :)

(Jag skulle egentligen postat ett videoklipp här idag. Men jag har hållt på och ladda upp deta på youtube.com sen runt 11 imorse(4 timmar). Det har laddat ca. 80% just nu. Så någon gång ikväll kommer det upp. :P)19 Mars 2012

Dagens fotouppgift blev att få en vitt bakgrund, svart. Genom att bara använda en vit bakgrund och en lampa skulle vi alltså få den vita bakgrunden att bli svart.
Vi gjorde detta genom att hela tiden flytta modellen närmare lampan. Som vi alltid ska göra så använde vi oss av ljusmätaren. Med den ställar man in slutartiden och ISO:n för att få den rätta bländartalet. Dock var jag den ända som inte kunde använda ISO 100, så mina bilder blev lite ljusare än alla andras. Men det funkade det med.  :)

Pa denna uppgift så var vi 8 stycken som skulle slå vara kloka huvuden ihop. För nämnligen när vi fick uppgiften så sa bara våran lärare "Lös detta! :D" xD
Men så klart så löste vi det gaaanska bra. Dock fick vi lite hjälp av läraren, men endå. :P

17 Mars 2012

Igår skulle egentligen jag och Anna åka upp till Seven Falls och haijka. Men vädret var inte riktigt på våran sida och ingen annan ville.
Vid tolv fick vi reda på att vi skulle på ett viktigt möte på skolan eftersom det snart är taxday här i USA. Så efter att vi hade fyllt i lite papper(tog ca. 15 minuter) så följde jag med Anna till Mesa för att tvätta bilen. Det var en... annorlunda upplevelse. xD När vi kom tillbaka hem så fick vi flip. Jag, Anna och Sofie tog bilen och stack iväg till Ventura. Dom skulle tydligen ha ett shoppningcenter som vi ville titta närmare på. Detta shoppningcenter var verkligen ingenting att hänga i julgranen. Det var bara skit. Det var typ bara Macy's och Traders Joe. xD

Klockan var bara 5 på kvällen och vi hade ingen lust att fara hem redan. Så vi drog vidare ett par mil till Camarillo istället. Camarillo outlet. Ett shoppingcenter som faktiskt är värt att besöka. Det var verkligen riktigt roligt. Dock hade jag ju inga pengar, men det var trevligt endå. Förutom en liiten detalj: Jag har alltid velat haft ett par riktiga Converseskor. Så jag var i sjunde himmelen när vi gick inne i Conversebutiken. Sen kom smällen. Istället för att skorna kostade $45(ca. 290 svenska kronor), så hade dom rea och sålde skor för $24(150 kronor!)! Suuuuurt! Men sånt är livet, antar jag. ><
Det var en trevlig dag! :)Vi gick in i en butik som sålde enbart änglar. Längst in i lokalen så fann jag alla dessa post it-lappar. Jag frågade ägaren vad detta handlade om och tydligen så är detta böner. Folk har kommit från hela världen, skrivit ner en bön på en post it och sen satt fast på denna vägg. Enda sedan 1995 har detta pågått.
Just nu har jag nästa precis kommit hem från San Pasqual. Jag, Anna och Findus åkte in till state och åt på Kahuna grill. Bara för att det är St. Patricks day. Efteråt stack vi hem, drack lite och sen gick vi till San Pasqual-huset. Det hände inte så mycket där, så nu sitter jag hemma och bloggar lite innan jag ska gå och lägga mig. Jag hör hur kudden ropar på mig. :)
Godnatt alla fina själar. ^_^ <3

15 Mars 2012

Jag känner att jag börjar bli väldigt dålig på att blogga.
Men det har inte hänt så mycket den senaste veckan. Hade midterm i måndags och det gick åt helvete. :( Hade feber och väldigt ont i huvudet. Så att sitta och göra ett stort prov på datorn var en mardröm. Trots att vi fick använda boken och internet, så gick det inte bra för mig. Menmen, sånt är livet, antar jag.

Jag hade också midterm igår, i Drawing. Vi skulle lämna in en massa teckningar som vi gjort under terminens gång. Vi fick också en lista på ca. 30 ord om konst som vi skulle beskriva. Detta arbete var en del av vårat midterm, men det ska egentligen inte lämnas in fören om 4 dagar. Men jag gjorde arbetet ganska snabbt och lyckades lämna in det igår. :)
Kände mig lite duktig där. :P

I fredags kväll var jag tvungen att ta bussen ut till UCSB för att titta på en Balletföreställning. Våran Jazzlärare vill att vi ska gå på några sånna föreställningar under terminen för att sedan skriva en liten uppsats om uppträdandet. Så detta har jag att göra fram till torsdag nästa vecka. På tisdag har jag midterm i Jazzdans också. Men det ser jag fram emot. :)

Nästa vecka är också sista skolveckan innan Spring Break! :) Dock vet jag inte om jag ser fram emot det så himla mycket. Det är ganska många som ska till Hawaii/San Fransisco. Så jag blir nog hemma större delen av veckan. Men ska bli skönt det också. Behöver lite ensamtid.

Tyvärr kommer det inga bilder, för det hinner jag inte. Måste skynda mig att göra mig iordning och sen springa till skolan. :)
Ha en underbar dag alla fina människor. :) <3

4 Mars 2012

Halloj alla glada! :D

Just nu sitter jag och bloggar från det nyöppnade Starbucks på State. Jag sitter här med Findus och Michaela.Vi har en pluggdag.
Tanken var att jag skulle hajka idag. Ashley och jag hade planerat och allt. Men det var tydligen bara hon och jag som hade tid, så vi skjuter upp det till nästa helg istället. Dock hade jag nog behövt en dag uppe på Seven Falls. Hade inte den bästa dagen igår. Sånt är livet dock. Det är bara att leva vidare. :)

Det är ganska trevligt här på Starbucks också. Istället för att beställa hot chocolate som jag alltid gör här, så valde jag att köpa några dryckyoghurtar istället. Köpte 4 stycken på Ralphs och jag har bara en kvar. xD

Hahah! Här sitter jag och försöker blogga, så dyker det upp en snygg bil utanför fönstret. Jag lyckas alltid försvinna från samtal etc. när jag ser snygga bilar. Bara för det kryllar det av dom här i Santa Barbara. Jag har till och med turen att jag är vän med en kille som har den snyggaste bilen. *__* Det är typ himmelriket för mig. :P

Medans jag ändå bloggar så lägger jag in lite bilder från våran senaste Hajking tur upp till Seven Falls. :)

Jag hade hitills klarat mig utan skrapsår och blåmärken. I fredags stöp jag framåt och fick ett litet skrubbsår på knäet och ett litet blåmärke på handflatan. XD

RSS 2.0