25 Februari 2013

Jag finner ingen blogginspiration alls. Egentligen inte inspiration överhuvudtaget till allt.
Jag hoppas att lite styrka kommer efter denna vecka. Att mina planer verkligen uppfylls. Skulle behöva få vara mig själv en stund.

Denna helg har flygit förbi ganska fort. I lördags var jag fyllechaffis åt mina päron. Det var ganska trevligt eftersom jag då också fick träffa min farbror och faster. :)
Eftersom jag hatar söndagar, så är jag glad att den dagen gick fort denna gång. Gjorde en storstädning av hela lägenheten och klämde in en liten skype-date däremellan.
Ganska lyckad, med andra ord. ^^

Det har ju varit superfint väder nu ett par dagar och med tanke på min städar dag igår så tog jag mig i kragen och gick ut en sväng idag. :) Tanken var en promenad med farmor och farfar, men den planen slutade med en biltur till Backe. :) När jag kom hem därifrån tog jag mig en långpromenad med min svägerska och min minsta brorson. Även den slutade inte riktigt som jag tänk mig, men fortfarande väldigt trevlig. :) Älskar mina två brorsöner mer än någonting annat. Dom vet verkligen hur dom ska charma sin faster dom där två buspojkarna. :) <3

Men nu ska jag sluta prata om min helg och dag och återgå till det jag gjorde innan.. Absolut ingenting!
Återkommer när jag har intressantare saker att babbla om. :P

18 Februari 2013

Det kommer vissa dagar då hemlängtan bara sköljer över mig som en stor våg. Och ja, Santa Barbara räknas fortfarande som mitt hem fast det snart va ett helt år sen jag flyttade därifrån.
Saknar det mesta som har med SB att göra. Men det jag saknar mest är nog umgänget, framför allt mina fina hiking-buddies och 7falls.
 
Det är sjukt egentligen hur man kan leva i 20 år och sen flytta till USA och det är som att man precis slagit upp ögonen.
Jag skulle kunna göra vad som helst just nu bara för att få gå in på Yoghurtland igen, gå förbi Abercrombie & Fitch och känna lukten av den godaste parfymen. Eller att gå till Paseo Noevo och ta en hamburgare på Kahuna Grill, kanske till och med köpa sig en Wetzels Pretzel. Starbucks, får ju inte glömma starbucks. Mesa är ett underbart ställe, men jag kan verkligen rekomendera Starbucks där De la vina korsar W Carrillo. :)
 
Men nu ska jag sluta babbla om SB. :P
Jag har inte gjort någe speciellt egentligen idag. Gick över och umgicks med mina fina brorsöner. Minstingen var jättesjuk och var verkligen hängig. Imorgon ska jag över igen och vara barnvakt åt den största pojken en sväng medans mini åker ner på sjukan. Hoppas han mår bättre snart faster lillgris. <3
 
Nej, nu ska jag göra någe vettigt istället.
Förlåt för allt svammel. ;P

14 Februari 2013

Igår var verkligen en dag jag aldrig kommer glömma. :)

Föst var det ju min fina brorsons andra födelsedag. :D Tänka sig att fasters mini börjar bli en sån stor kille. :) Pratar mest hela tiden. Gosa och apor är typ det bästa han vet. Visst, han är upp och ner och högt och lågt. Men när han väl är på humör så kan han gosa hur länge som helst. Vilket jag älskar. ^^

Det blev inte mycket som jag firade honom eftersom han än så länge har en fattig faster. Men istället får han en massa annat. Kärlek, värme, omtanke varje dag. :)
Meeeen! Ny över till en annan sak som hände igår. På Kimmies självaste två årsdag klarade jag körkortet.
Woooooot?! Liksom, lilla jag har nu vuxit ännu mer och sitter nu här med körkort. :P Helt sjukt är det. Skulle ju ha tagit det för typ 4 år sen, men då var intresset som bortblåst. Men nu jädrans kommer jag ragga gärnet! :D Ut och brumma så mycket jag bara kan. :P
 
Min första tur blev till å hämta mor min på jobbet. :P Så himla kul! :)

Nu ska jag kurera mig ordentligt och hoppas på att magsjukan inte slår till. Umgicks ju med 5 personer igår som idag är magsjuka. >< 
Så jag håller tummar och tår att det jag känner i magen nu bara är inbillning. Man känner ju efter lite extra mycket nu bara för att man vet att det kan vara på gång. xD

10 Februari

Här sitter jag.
 
Utanför fönstret faller snön ännu en gång. Flingor, stora som små.
Gradantalet visar endast -10 grader celcius.
Inne i värmen sitter jag. Kryper upp i soffan, under det varmaste täcket.
I bakgrunden visas en komedi på tv:n.

Drömmer mig bort för en sekund och njuter av dagens frid.

9 Februari 2013

Vilken underbar dag!
Det jag lever mest på just nu är den första av årets tre kramar jag får av min bror. :P

Nej, men det har varit en väldigt härlig dag. Började med kalas hos bror min som fyller 26 år idag. Fikade tårta och hade allmänt mys med fint folk. :)
För första gången så har jag ätit tårta som, hör och häpna, min bror bakat. :D Han skyllde utseendet på att han var stressad, men smaken var det verkligen inge fel på! Tog ju till och med två bitar, dagen till ära. :P
 
Efter kalas, en finklädd broder, mys och bus med tre småungar följde jag med mor och far hem. Åt med dom och avslutade dagen med att titta på The Da Vinci Code med mor och far. :) 
Kan nog se den filmen flera gånger om. :P

7 Februari 2013

Jag har funderat i någon dag nu om jag verkligen ska publicera detta i bloggen, men va tusan! :P

Denna vecka har jag gjort uppskrivningen och uppkörningen till körkortet. Dock failade jag på uppskrivningen men presterade galant på uppkörningen! Sååå ett halvt körkort kan man väl iaf säga att jag har? :D
Jag vet inte själv än när jag ska skriva upp nästa gång. Men det är snart och jag lääängtar! Har nog aldrig varit så sjukt taggad på någonting!
Jag lovar er iaf att NÄR jag har det i min hand så kommer ni alla få reda på det. :)

Både igår och idag har jag umgåtts och busat massor med mina brorsöner. :) Dom kan verkligen vara högt och lågt och överallt, men dom är ju ändå mina egna brorsöner och det är dom finaste som finns. Dom får verkligen faster att bli alldeles varm inombords. När dom kommer och spontankramas, spontanpussas.
Kan väl bli lite småjobbigt ibland att man slits emellan och ska räcka till åt båda, men jag älskar det. Det är ju faktiskt ett tecken på att dom älskar sin faster lika mycket som jag älskar dom. :) <3

Ne, nu ska jag lägga mitt onda huvud på kudden och hoppas på att det känns bättre imorgon när jag vaknar. :)
Puss och kram, skummbanan på er! :P

4 Februari 2013

Nu hade jag då suttit och skrivit ett långt inlägg på mobilen och så trycker jag på fel knapp och allt försvinner...
 
Jag orkar inte. :(

3 Februari 2013 (Every day is a new day)

Man lär sig nya saker varje dag. :)
 
Idag har jag lärt mig en sak. Eller kanske inte lärt mig. Mer att jag verkligen sett hur djupinlärning fungerar.
Ja, ni tycker säkert att detta låter asknepigt. Men jag ska säga er en sak: Jag har aldrig haft något plugghuvud. Det längsta jag pluggat till ett prov är säkert 2-3 dagar. Max! Jag hatar att plugga... Det byder också att väldigt lite från mina skolår har satt sig. (Jag är alltså inte alltid den vassaste kniven i lådan.) 
I alla fall!
Jag har varit hemma i ca. två veckor nu. Under dessa två veckor så ska jag pinsamt berätta för er att jag har inte pluggat ett skit! Jag har inte ens tittat på omslaget till körkorteboken. Det enda jag gjort är att diskutera olika trafikregler med familjen/vännerna och kört en hel del.

Det betyder alltså att dom två veckor under intensivkursen som vi satt och tragglade frågorna framför datorn, verkligen satt sig uppe i mitt huvud! För en gångs skull gav det resultat.
Jag blev väldigt stolt över mig själv idag när jag äntligen fick tummen ur och gjorde ett distanstest för körkortet. Resultatet blev 67/70! :D Isn't that awesome?!!!

3 Februari 2013

Todays view from my balcony.
 
 
 

2 Februari 2013

Att hålla på med html-koder brukar alltid gå mig på nerverna. Det är kul om man använder sig av program som t.ex. Dreamweaver, men dessa koder är ett enda virrvarr.

Men idag när jag gav mig in på dessa koder så gick det faktiskt hyffsat bra. Inga problem alls! YES!
Nu blev det visserligen inga stora ändringar. Men tack vare att jag "köpt" bloggdesignen av någon annan så såg mallen hela annorlunda ut.
 
I alla fall så fick jag äntligen tummen ur och bytte ut bilden i headern. Bilden jag hade innan va typ 10 år gammal. xD Den jag har nu är typ bara 1 år. ;P
Det ser ju liiite bättre ut. :)
 
Egentligen har jag ingenting att blogga om just nu. Ville bara titta in och upplysa er om min ändring i headern. Ser ni fortfarande den gamla är det bara att trycka "F5". :)

Ha en awesome lördag alla fina människor! :)
Puss och kram!

1 Februari 2013

Äntligen, äntligen fredag. Jag måste bara säga att denna vecka har krypigt bra! Snigelfart! Känns som att det va typ tre måndagar efter varandra. Inte okej, enligt mig.
 
Men nu är det äntligen fredag. :)
Jag har bara segat hela dagen. Tittade på Valentines Day och The ugly truth.
 
Jag tänkte på en sak: Varför utsätter vi oss tjejer för romantiska filmer? Finns nog vissa som älskar cheese movies och så. Det gör jag också! Don't get me wrong. Men, efter att jag sett en romantisk komedi så blir jag nästan deprimerad. Man börjar ju fundera på varför man själv inte har en pojkvän och allt sånt. (Jupp, jag är singel.) Nästan så att man sitter och nedvärderar sig själv. :o
Tankar som: Varför kan ingen kyssa mig så? Varför får aldrig jag blommor? Varför sitter jag alldeles själv med näsdukar och en stor skål med glass? :dyker upp.
 
Jag är inte alltid så kritisk. Men erkänn! Någon gång i era liv har nog tanken slagit er.
Är det typiskt tjejer, eller finns det också killar som känner likadant?

RSS 2.0