31 December 2011

Gott nytt år alla bloggare! :)

Jag hoppas att allas 2011 har varit bra. Det har iaf mitt varit. Dock var dom 4 sista månaderna bäst. :)
Det finns så himla mycket inom mig som jag skulle vilja dela med alla här på bloggen, men det finns inte ord som räcker till allt jag vill ha sagt. Mina första 4 månader i paradiset var helt underbara, fantastiska. Så himla mycket minnen och upplevelser som jag fått och så mycket mer som jag kommer få. :)
Som jag skrev i det tidigare inlägget så gillar jag min lilla norrlands by.
Men det är ingenting för mig. Nu längtar jag tillbaka till Kalifornien och alla dess möjligheter. Saknar alla mina
finfina vänner och alla tokheter vi har för oss. ^_^

Det är bara 10 dagar kvar sen tar jag min resväska hem till Santa Barbara igen för ytterliggare 4½ månader i solen. Hoppas bara att resten av året hemma i Sverige blir ett lika stort äventyr med flytten och allt. :)

Nu ska jag fortsätta ha lite trevligt med mor och far. Antagligen framför tv.n fram till tolvslaget. Men som sagt... 10 dagar till, sen så. :)

Och du, Findus!

 

Wollibolli! :D

30 December 2011

It's officiall. Jag har fått nog av Hoting. Det var jätte skönt att få fira jul här hemma med familjen. Men nu har jag fått nog av allting. Santa Barbara is the place where I wanna be right now.

Nog visste jag redan innan jag åkte till USA att jag aldrig mer ville tillbaka till min lilla norrlands by. Men nu har jag det svart på vitt - Hoting är ingenting för mig. Så fort jag kommit tillbaka på svensk mark i sommar så blir det en lång flytt som gäller. Jag har några planer, men man vet ju aldrig hur det slutar. Huvudsaken är nog att jag bestämt mig för hur jag vill att min närmaste framtid ska se ut. Sen hur jag tar mig dit är en annan femma.


Nog pratat om känslor och skit. :P Igår fick jag hem min nya dator. Den går så himla mycket snabbare och har, än sålänge, inga skitsaker som bara är onödiga. xD Jag har knappt rört min kamera under mina dagar i Sverige, så ni får gott vänta med bildinlägg tills jag kommit tillbaka till USA. ^^

Nu ska jag fortsätta göra ingenting och hoppas att övergången från 2011 till 2012 inte blir alltför tråkig. :)

23 December 2011

Dagen före julafton. Knappt ingen julkänsla alls, faktiskt. Kom hem sent från Santa Barbara, så jag har inte hunnit samla någon julenergi. Men det blir nog en mysig dag imorgon endå. :)

I tisdags bakade jag pepparkakor och idag har jag gjort chokladkola och ikväll ska jag göra ischoklad. :)
Som tradition blir det också griljering av julskinka och fram med julgranen. ^_^ Kvällen kommer sluta med provsmakning av julskinkan.

Julafton kommer inte vara så speciell för mig iår. Jag hade verkligen sett fram emot att få fira med mina brorsbarn när jag ändå bara är hemma under julen. Men det kommer ju fler jular. :)
Så iår blir det nog bara lite mat, kalle anka och gofika. Och lite julklappar förståss. Men eftersom vi alla är så gamla(Ja, jag har ju blivit en av dom äldre nu. xD) så blir det bara en liten julklappsutdelning där var och en bara köper en klapp och så lottas dom ut.

Nej, nu ska jag hålla ett öga på julgröten som står och kokar och sen gå ut och se om min chokladkola har svalnat. :)

God Jul på er alla. Hoppas verkligen att ni alla får en underbar julafton. <3

20 December 2011


Theo öppnar sitt amerikanska godis som Faster hade med sig från Kalifornien. :)


Kimmie tog beslag på kartongen medans storebror fick godiset. xD


Bry er inte om mig. Det är Kimmie ni ska titta på. :D <3


Var ute och lekte i snön med Theo och Dennis. :) <3









18 December 2011

Då så, gott folk. Jag vet att jag inte bloggat på ett tag nu. Men jag har haft lite mycket att göra. Som jag skrev sist så hade jag lite att göra i lägenheten i Santa Barbara innan jag kunde ta min väska och resa hem till Sverige under julen.

Nu är jag iaf hemma i underbara Norrland. Resan hit var lite jobbig. När jag kom fram till Santa Barbara Flygplats i tisdags kväll så fick jag reda på att jag kommit försent. Man var tydligen tvungen att checka in 1 timme i förväg och jag var där ca. 30 minuter innan. Så tjejen fick boka om min resa. Som tur var blev ingenting ändrat förutom att jag fick flyga Santa Barbara-LA-Munchen-sthlm, istället för Santa Barbara-San Fransisco-Munchen-sthlm som det först var tänkt. Så inga ändrade tider. :)

Men det var inte den roligaste flygturen. På planet mellan Los Angeles och Munchen fick jag lock i öronen, som alltid. Fast det var annorlunda denna gång. Det ville inte släppa och det blev bara värre och värre. Jag satt säkert dom 3-4 sista timmarna på planet och hade grymt ont. Jag vart överlycklig över att få hoppa av på flygplatsen i Munchen och hoppades på att det äntligen skulle släppa. Jag hade ca. 2 timmar på flygplatsen i Munchen innan jag reste vidare till Arlanda och locket släppte inte på någon av mina två öron. Flygturen mellan Munchen och Arlanda var verkligen hemsk. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men jag lyckades endå somna en sväng. När jag vaknade så fattade jag inte att jag satt på planet för jag hörde inte ett ljud. :O

Dagen efter när jag vaknade har jag fortfarande lock, men inte lika ont. Hörseln kom sakta men säkert tillbaka. Igår, 3 dagar efter, så känner jag ingenting.
Det som hade hänt var troligtvis att mina trumhinnor hade vänt sig ut och in. Så i Januari när jag åker tillbaka till Santa Barbara så ska jag tugga tuggummi som en tok och ha öronploppar i öronen. Hoppas på att det hjälper.


Trots jetlag så tog jag mig ut på byn igår. Jag träffade äntligen Theo och Kimmie. :D <3 Mina små pojkar! Theo vart jätteglad över att få se faster, fast han vart lite shockad först. ;P

 

(Fail på mig! La egentligen ut detta inlägget igår, men såg nu att det bara blivit sparat med inte publicerat. XD)


9 December 2011

Nu var det verkligen jätte längesen som jag skrev här i bloggen. Men jag har haft mycket att göra den senaste veckan. Det har varit Finals week denna vecka. Vilket betyder att det är denna vecka som alla har slutprov i sina ämnen. Vissa har flera prov om dagen, tillochmed.
Dock hade jag bara ett prov i måndags och två i tisdags. Men med finals week betyder också att folk börjar packa och åka hem under jullovet. Så jag har umgåtts mycket med mina fina vänner Nina och Yvonne som åkte hem i torsdags. (dom åkte till LA för att stanna där tills på måndag då deras flyg går hem till Sverige.)
Idag är det fredag och jag har packat min väska. Tanken var att jag skulle resa med endast handbagage. Men det funkade inte riktigt. Det blev för tungt för att ha som handbagage. Så jag kommer få ta min STOORA väska ändå. Menmen... :) 

Imorgon kommer vi spendera dagen med att storstäda hela lägenhete. Gå igenom alla saker och se vems som är vems. Så ser det inte allt för jäkligt ut sen när vi kommer tillbaka. :) 

Det ska bli så jäkla skönt att få komma hem! Träffa alla, mysa med alla. :) Det har ju hänt så himla mycket hemma sen jag åkte hit. Två av mina vänner har skaffat lägenhet och flyttar ihop nästa vecka. :D En annan vän har pckså skaffat lägenhet och flyttat hemifrån, men hon har också förlovat sig! :D Det ska blir superkul att träffa dom. Sen ska det bli riktigt roligt att träffa Theo och Kimmie igen. Se hur mycket dom växt sen sist. :) Det ska bli underbart att se minen på Theo när han äntligen får se mig igen. Han blir ju alltid jätteglad när vi pratar på skype och i telefonen. :) Mina små gospojkar. Faster älskar er mer än mest! <3<3
Aja. Ikväll ska jag till The fe bland forum och titta på när mina fina vänner sjunger. Dom ska ha ett juluppträdande och dom ska sjunga julsånger på svenska! Kommer bli så himla mysigt! Ska filma och fotografera. Så har ni tur så uppdaterar jag en gång till idag. xD

RSS 2.0