28 Oktober 2012

Jag har sagt det ofta, men jag vet inte vad jag skulle göra utan musik.

Ja, jag har människor runt om mig som jag vet att jag kan prata med, men ibland vill jag bara sjunka ner någonstans för mig själv och bara försvinna. Vid sånna tillfällen så stoppar jag hörlurarna i öronen, skruvar upp volymen och basen på max.
Då kan jag försiktigt sjunka in i min bubbla. Min tankebubbla. Visst, kanske inte det smartaste alltid att brottas med ens tankar. But what should I do? Jag kan ju inte riktigt förklara för en levande person hur jag egentligen känner, vad för tankar som snurrar runt i mitt huvud. Då finns det ju bara en enda person, jag själv.
 
Life is hard sometimes. Som sagt så finns det ofantligt många tankar och funderingar just nu. Dom kommer speciellt på kvällen när jag sitter ensam hemma i min lilla lägenhet. Som på beställning kommer dom...
 
Så, ja. Nu sitter jag här och brottas lite och samtidigt försöker få till ett inlägg som faktiskt går att läsa och som inte ser ut som en hög med aska..

25 Oktober 2012

Nobody's perfect...

23 Oktober 2012

Idag har varit en seg dag. Sov länge och har typ bara suttit i soffan och tiden har krypit fram. Efter middagen så fick jag äntligen lite krut i baken så jag tog mig ut en sväng. En promenad på 4.6 km blev det. Riktigt härligt. Sen en varm dusch efteråt och nu sitter jag i tvsoffan igen. Till 112 - på liv och död popade jag popcorn och hade lite mys. Kände fortfarande att jag behövde göra någonting. Så för en halvtimme sen ställde jag mig och gjorde Chokladbollar. :D Dock kom jag på, medans jag stod och knådade, att jag hade ju inge pärlsocker hemma. xD Men strunt i det, det är ju bara jag som ska äta dom endå. :P

Nu står dom i kylen, men ska snart fram igen. Sitter och väntar på att min fina vän Liwi ska logga in på skype så jag får surra lite. :)
Det blir ju lite ensamt här hemma ibland när man bor alldeles själv. :/

Puss och kram och nyp i stjärten alla fina personer. :D

(Btw! Det är bara 18 dagar kvar tills jag fyller år och jag längtar så grymt mycket! :D)

22 Oktober 2012

Ännu en gång har jag varit på ett möte i grannbyn. I torsdags fick jag brev på posten där det stod att på måndag skulle jag befinna mig hos arbetsförmedlingen för ett informationsmöte. Hej förvarning, säger jag! :o Så jäkla kass är dom!

Iaf så åkte jag dit idag och passade även på att fixa synundersökningen till körkortet. Pratade även med min handledare om min nyaste upptäckt: Jag tror att jag vill jobba på en kryssning. :) Ut och resa. Se lite mer av världen. :P Perfekt ju! :) Får se vad som händer framöver. ^^

17 Oktober 2012

67 dagar kvar till julafton. Första snön har nu kommit och jag längtar mer än någon annan tills jag får ta fram julpyntet och göra julmysigt här hemma. Sitter för tillfället och lyssnar på julmusik och hoppas på att man kan få börja med julstöket snart. :D

17 oktober 2012


16 Oktober 2012

Jag skulle aldrig ha sagt någonting om min matlust. Idag är den som bortblåst igen. Har försökt få I mig en panpizza. Jodå, det mesta fick jag I mig. Men istället så mår jag illa nu.

Jag vägde mig idag och jag kan faktiskt inte säga om jag gått ner något, däremot kan jag säga att jag har att ta av.

Så viktnedgången är jag faktiskt glad över, men inte sättet dom försvinner på.
Träning och bra kost, det är ett bra sett att bli av med lite vikt.

15 Oktober 2012

Igår hade jag verkligen ingen aning om vad jag skulle äta till middag. Men efter mycket funderande så tänkte jag "vafan, jag bor ju själv och det är bara jag som ska äta. Jag kan ju verkligen äta vad som helst." Så klockan 6 igår kväll ställde jag min och gjorde Scones! :D Supergott blev det och mätt vart jag också. :P

Idag blev det lite mer mat. Långkok blev det. :) Kalopps för att vara exakt. För första gången fick jag för mig att försöka göra min absoluta favoriträtt. Och jag lyckades! : D
Så efter en lyckad matlagning och ett lyckat bak, känner jag att min energi kommer tillbaka lite. För trots allt så älskar jag ju att baka och laga mat. :) Sen om jag är duktig vet jag inte. Men övning ger ju färdighet. Det enda som stoppar mig ibland är ju att jag bor själv. Liksom baka och laga mat åt sig själv är alltid så inspirerande.
 
Men nu har jag som sagt lite extra energi. Hoppas bara att det hålle ri sig ett tag. :P
Nu ska jag gå ner till tvättstugan och ränsa i tvättkorgen. :)
 
XoXo

10 oktober 2012 (31 dagar kvar)

10 Oktober.
Exakt en månad till min 22 årsdag. Längtar som tusan! Oavsett om jag förvisso blir äldre varje år, så älskar jag att fylla år. :D

Idag är det 8005 dagar sen jag föddes. I år fyller jag år på samma veckodag som jag föddes på. :P
Lite funfun info. :)

Puss på er alla!

10 Oktober 2012

Man ska inte ropa hej än, men inatt sov jag faktiskt hyffsat.
Dom senaste veckorna har jag mått ganska dåligt och därför både sovit dåligt och ätit ganska dåligt. Av många olika orsaker som jag inte tänker gå in på här.
Men jag hoppas verkligen att det lättar snart.

Puss till mina fina vänner som alltid finns vid min sida. <3

8 Oktober 2012

Sitter här, ensam i en liten lägenhet. Paniken kryper tät inpå.
Jag har verkligen noll koll på vad jag vill och vad som kommer hända. Ena dagen vill jag söka jobb och andra dagen funderar jag på om jag kanske ska fortsätta studera istället. 
 
Känner verkligen av paniken och stressen. Jag har noll matlust och jag sover oroligt på nätterna. Svårt att somna och vaknar jag mitt i natten så är jag klarvaken och bara ligger och stirrar upp i taket.
 
Måste säga att höstdepressionen kom bra lägligt. :(

8 Oktober 2012

Tankarna börjar komma. 5 dagar med lösenord och ingen har ännu inte frågat efter lösenordet. Då är ju frågan, vilka var det egentligen som lusläste min blogg tidigare utan att lämna en lite kaka? :P

Aja, dagarna rullar på trots att jag är arbetslös. Det är otroligt långtråkigt att strosa runt här hemma, eller på byn, alldeles själv. Jag menar, alla andra jobbar ju. Så det finns inte så mycket annat att göra än att strosa runt och ha lite tråkigt.
Jag hoppas iaf att jag snart får ett jobb. Åtminstone en månads praktikplats så man inte är allt för göralös. :)

Nu ska jag fortsätta kika på Halv åtta hos mig och ha... ja, tråkigt helt enkelt. xD

7 Oktober 2012

I'm cold and i'm alone.

Ibland är det inte så mysigt som folk tror att bo själv. :C

2 Oktober 2012

Okej, så jag fick ett ryck och fixade lösenord på bloggen.
Vet egentligen inte riktigt varför. Men det är mycket som händer och jag skulle vilja ha lite koll på vilka som läser med tanke på att inte en jävel kommenterar. xD Har jag skyddat så vet jag ändå vilka som kommer åt den oavsett om det komme rin kommentarer eller inte. ;P
 
Oktober är iaf här och jag har slutat jobba. Så once again är jag arbetslös. Det är verkligen inte roligt. Sist klarade jag av det, men denna gång tog det bara ca. 3 dagar innan jag fick lite panik och bröt ihop. Men jag söker jobb lite här och där.
Som dom flesta vet så vill jag ju inte vara kvar här uppe i Norrland så jobben jag söker ligger för det mesta runt Eskilstuna och Göteborg. That's where I belong. :)
 
Tänker väldigt ofta på mitt fina Santa Barbara och tittar nästan dagligen på bilder ifrån mitt år där. Det som fanns då har lämnat ett stort hål inom mig.
Jag är verkligen inte mig själv här uppe. Känns lite som att jag sitter här i en glasbubbla och varje dag försöker jag spräcka glaset utan att lyckas. Men snart så är jag igenom. :)
 
Jag är förvånad över att jag lyckats skriva så mycket i detta inlägg redan. Det finns så mycket som jag vill skriva, få ur mig, men det är så grymt svårt att sätta ord på allt.
Det är så mycket tankar och funderingar som snurrar runt och en uns av saknad. Saknad av USA och Santa Barbara och allt där, men det finns någonting annat också. Någonting jag fortfarande inte kan sätta fingret på.
Det stör mig så otroligt!
 
Mitt på alltihop så har jag nog fått en släng av höstdepression också. Vissa dagar är jag faktiskt ganska glad. Sen finns det vissa dagar då jag bara vill ställa mig upp och skrika.
 
Sitter just nu och lyssnar på musik och vill väldigt gärna gå ut och gå. Rensa huvudet. Men typiskt nog är det för sent. Ska försöka samla mig och gå och lägga mig istället.
Imorgon fyller min fina vän 24 år. Självklart ska det firas! :D

Så godnatt folket. Hoppas ni haft en fin dag idag. :)

RSS 2.0