30 Juni 2013

Hej alla fina!

Jag skriver så sällan här i bloggen, att varje gång jag sätter mig här så vet jag inte alls hur jag ska börja. xD
Men jag antar att ni mest bara vill veta om jag lever, och det gör jag. :P
 
Dom senaste dagarna har jag haft det lite ledigt. For till stora staden(Östersund) i fredags och shoppade lite med några vänner och hade en supertrevlig fredag. Visserligen spenderades fredagkvällen inne på ICA Maxi. Men mjukglass och fint sällskap vägde upp det hela. :)
Igår tog jag bilen och körde upp till mor och fars husvagn och spenderade dagen där uppe i skogen. Ganska trevligt det också. :)
 
Vet inte vad mer jag ska skriva. Vill ni veta hur jag har det och vad som händer så får ni typ höra av er. xD Är asdålig på att blogga. Hade det inte varit för att jag använt denna blogg i USA så hade jag tagit bort den.
 
Men nu ni kära vänner ska jag ta en promenad och njuta av den fina kvällssolen. :)
Bye bye!

25 Juni 2013

Sometimes you say you want to be alone.
But in fact, alone is the last thing you want.

20 Juni 2013

Vilken dag... Vilken jävla dag! xD Kan inte beskriva den mer än så..
Imorgon jobbar jag kort dag, sen sticker jag hem och duschar innan jag hämtar min mormor för att fara upp till Högland och fira midsommar, plus pappas födelsedag, vid mor och fars sommarställe. :)
Mys kommer det bli, så nu hoppas jag bara att det blir finväder. ^^
 
 

19 Juni 2013

Det är bara att inse.. Har man suttit i flera minuter och stirrat sig blind på en tom sida, så kommer det aldrig bli ett bra blogginlägg.
Så jag ger upp..

...God natt...

4 Juni 2013

"If I die Young, bury me in satin
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song"

3 Juni 2013

Hej alla!

Jag vet att jag inte har bloggat på ett bra tag, men jag har verkligen haft fullt upp. Jag? Fullt upp? :O Ja, ni hörde rätt. :P
Jag har jobbat 7 dagar i sträck, samtidigt har jag varit hundvalp åt en liten bebis och hjälpt till med flytt åt min mormor.
Ibland blir det lite stressigt. :P Men nu har jag äntligen fått en dag ledigt och då passade jag på att klippa mig. :) Känns hur skönt som helst! Innan var det slitet och helt förstört. Nu är det kort, fylligt, friskt och alldeles underbart. :)
 
 

RSS 2.0