30 Juli 2011

Idag kommer bli en intressant dag. :)
För första gången i mitt liv(förutom ett när jag var 1½ år) ska jag få vara med på ett bröllop. :D Egentligen så blev jag inte bjuden till att vara gäst, jag ska vara med och fotografera. Men eftersom jag känner bruden och hennes underbara familj sen säkert 8-9 år tillbaka, så är det enda ganska speciellt. :)
Detta kommer verkligen bli ett superfint bröllop. ^^
Det kan hända att det kommer komma upp bilder i framtiden.

Jag klev upp lite sent, men jag var trött och behövde sova ut. Så nu blir det till att duscha, måla naglarna, leta fram några fina kläder och till sist fixa håret. :)

23 Juli 2011

Finfin dag med finfina människor. :)
Imorse tog jag, som bestämt, bussen till Dorotea. Eftersom jag åker snart ville jag träffa min bästa vän och hennes underbara familj en sista gång.

Det började med att jag och min vän, Jenny, åkte för att träffa ytterliggare en vän. En gammal klasskamrat. Hon hade skaffat sig en kisse. En Ragdoll katt. Übersöt, men inte allergivänlig måste jag lägga till. Hann inte vara där länge fören näsan började rinna. Fick också svullnader på händerna efter dom två, knappt kännbara, rivmärken som den lilla kattungen gav mig då vi busade. :)
Det var kul att få träffa henne också, annars jobbar hon så himla mycket. XD

När inte jag kunde vara där längre for vi och köpte lunch och hämtade upp Jennys pojkvän Emil. Vi åkte vidare hem till Jenny i Lajksjö. Hann inte vara där länge fören Jennys mamma gav mig order om att stanna på middag. :) Hon är så himla snäll, Annica. :) Pluss att dom hade släkt där också som hälsade på. Dom hade rest 60 mil och kom fram imorse. Så till middagsbordet blev vi 13 stycken. Vi fick Tacos och det var fullrulle hela tiden. :)

Innan middagen satte vi oss och tittade på Trassel. :) Den var faktisk bra. Jag gillar att titta på disneyfilmer. Nya som gamla. :P Och efter maten kom min höjdpunkt! HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 1! <33333333333 Jag är lite efter och hade ännu inte sett den, fast jag suktat efter den så länge. Men nu har jag äntligen sett den ocks längtar tills jag får se part 2 också. :D

Att se part 2 kommer vara lite som the end of an era. Men sånt måste hända. Jag kan ju inte strunta i att se den bara för att jag inte vill ha några förändringar. xD

Nu har jag iaf kommit hem från Jenny. Eftersom jag egentligen skulle ta 19:10 bussen hem, så skjutsade Jenny hem mig. Blev ju lite sent med maten och filmen. :P Fast jag fick vara hos dom längre än planerat, så det gör faktiskt inte så mycket. :) <3

Aja, ett långt inlägg utan bilder är ju så tråkiga. Så jag ska sluta nu innan ni blir uttråkade. ;P

16 Juli 2011

Äntligen har jag en ledig dag.
Dagen har spenderats med mina fina brorsöner. Först en massa lek och bus i sandlådan med Theo och sen en mysig promenad med Kimmie. :)

Snart ska jag cykla till farmor och farfar och bjuda dom på Fruktcoctail och titta på Sommarkrysset. Skönt med en dag utan flyttankar. Har inte rört eller lyft en enda grej idag. Blir väl desto mer imorgon. Men en hel ledig dag behöves mitt i all stress. :) Andas ut och ta igen sig lite.

Kommer verkligen sakna mina gospojkar medans jag är i USA, men jag får ju träffa dom i jul när jag kommer hem och hälsar på. :) <3

14 Juli 2011

22 dagar kvar innan planet lyfter från Arlanda. 21 dagar kvar innan jag sticker ner till stockholm. Längtan blir bara större och större. Med den också stressen.
Jobbar dag ut och dag in. Sliter som en gris på dom lediga timmar jag har. Måste både packa väskan och flytta ur lägenheten.

Jag bara klagar och klagar. Men denna månad är tuff. Det är ju så lätt att vara efterklok. Hade jag bara planerat lite bättre, så hade det inte alls varit så stressigt.

11 Juli 2011

Jag orkar inte hålla bloggen uppe för tillfället. Jag bara jobbar och står i hela dagarna och på min lilla lediga tid försöker jag packa så mycket som möjligt medans jag vill passa på att umgås med alla som jag lämnar kvar.
Det är bara 25 dagar kvar innan jag åker iväg. Eller egentligen är det bara 24 dagar kvar. Far ner till Arlanda redan dagen innan och crashar över.

Men iaf så lägger jag bloggen lite på hyllan fram till dagen jag anländer till USA.

6 Juli 2011

Jag bara jobbar och står i hela dagarna. Jag har räknat ut att jag kommer att ha jobbat 18 dagar i sträck när jag äntligen får två lediga dagar nästa helg. :P Det är lite tufft, men pengar, pengar. :*

Månads strecket är också förbi. det är nu bara 30 dagar kvar tills jag åker och det börjar kännas. Jag har massor att göra och vet inte riktigt när jag ska hinna allting. Men jag får ta lite i taget och hoppas på att allt löser sig.
Igår var mor här och hjälpte mig städa undan i garderoben iaf. Det känns inte så mycket, men vi slängde 3 påsar och 1 påse som ska till Röda korset. Så en liten bit påväg är jag ju iaf. :)

Idag börjar jag jobba 0900 och slutar 1700, så ikväll kommer tjejen som ska hyra lägenheten. Vi måste prata igenom en hel del grejor och så. Jag hoppas att vi inte stöter på några stora hinder. :)

2 Juli 2011

Japp, då fick jag ännu mer att göra. :P På måndag ringer jag HSB och ber dom skicka papper om andrahands uthyrning.
Jag har äntligen fått tag på en som är intresserad av min lägenhet. Och det känns så himla skönt. Ytterliggare en sten som lyftes från mina axlar. Nu kan jag åka till USA i lugn och ro. :)

Ville bara att ni skulle veta det. :P

1 Juli 2011

Börjar få lite ångest. Nervositeten kryper sig sakta tät inpå.
Jag jobbar och står i varje dag. Kommer enbart vara ledig 4 dagar, två helger, innan jag åker. Och jag har ingen aning om hur jag ska få allting att gå ihop.
Jag har fortfarande inte börjat packa någonting. Funderar på att börja med en lista. Men när jag ska sätta mig och skriva så töms huvudet. Pluss att jag kanske har fått en sak till att tänka på. Det kan finnas en smula hopp om att jag har hittat en som kan ta hand om min lägenhet medans jag är borta. Och helt plötsligt fick jag ännu mer att göra. För då ska lägenheten tömmas på alla mina saker(förutom möbler). :O

Skönt att man sen har "semester" i ca. 2 veckor innan skolan i USA drar igång. Vet inte annars hur jag kommer klara av stressen.

Dag 19 - Här bor jag

Dag 19 - Här bor jagDetta är det närmaste jag kan komma. xD

RSS 2.0