27 Mars 2011

Dom senaste dagarna har jag inte skrivit så mycket i bloggen. Anledningen är att det helt enkelt inte hänt någonting. :) Det enda jag gjort är att försöka uppdatera 30-dagars listan varje dag.

Igår, 26 Mars, var det ju Earth hour. Hur många släckte lamporna? ^^
Jag skulle släcka lamporna. Fast jag glömde släcka dom innan jag gick bort till min mor och far, så mina lampor var tända mellan 20:30 och 21:30. Men jag vägde upp det med att ha en egen Earth hour ikväll istället. :)

En sak till. Det är ju sommartid nu! :D Är inte det lovley så säg! Ett steg närmare sommaren. Det gillar jag alltid. ^^

Idag bjöd jag mor och far på middag. Så imorgon bjuder dom mig. ;P
Tänkte också baka imorgon. Tittade igenom pappas recept och hittade en god glassbakelse som måste prova mig på. :)
Jag har ju en far som är bagare och han en dotter som ärvt det mesta. Kan inte säga att jag är duktig, men jag tycker att det roligt och jag är ganska intresserad av det. ^^

Nu blev det massa svammel, så jag ska nog krypa ner under täcker och fortsätta titta på National treasure - Hemligheternas bok.

Kommentarer
Postat av: T.B

De kan nog inte annat än bli bra, bakningen alltså. Kvinnor kan säger dom ju, och dessutom med din fars gener... ;) E-H e egentligen ingen höjdare, eftersom dom som släcker oftast tänder ljus av parafin. Vilket släpper ut mer co än vad elen som driver lamporna gör. :p fast så länge man ge fan i ljusen e de okej. ;)

2011-03-27 @ 23:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0